Waterskicommissie

logoskicieDe skicommissie regelt voor WSV Randwijck alle zaken rond het waterskiën en wakeborden.

Zowel de beginnende als de ervaren waterskiër is bij ons aan het juiste adres.

• vrij skiën
  • skilessen
  • showteam
  • overige activiteiten
  • materialen
  • (co)piloot worden
  • spelregels
  • kosten
  • verenigingsboot
  • communicatie en contactgegevens

vrij skiën

• In het voor- en naseizoen  op woensdagavond van 19.00 uur tot zonsondergang. De start van het voorseizoen en het einde van het naseizoen worden via Facebook gecommuniceerd.
  • Tijdens de zomervakantie van de basisscholen op woensdagavond van 19.00 uur tot zonsondergang en op zaterdagochtend/-middag van 11.00 uur tot 15.00 uur.
  • Een ski-piloot kan besluiten ook op andere tijden met de ski-boot uit te varen. Als er ”spontaan” geskied wordt, hangt de ski-vlag bovenaan de steiger, zodat iedereen kan zien dat geskied kan worden. Ook laat de piloot via de ski-app weten van-tot wanneer geskied kan worden.
  • Achter het raam van ons clubgebouw vind je het pilotenschema. Hierop staat per datum vermeld welke piloot “dienst” heeft.

skilessen

Als lid van WSV Randwijck kun je deelnemen aan skilessen. Deze worden op zondagochtend gegeven door een gediplomeerd instructeur. Informatie over de start en inschrijving van de lessen wordt gecommuniceerd via de ski-app en de facebookpagina van de vereniging.

showteam

Randwijck kent een eigen showteam. Momenteel wordt er getraind voor de show ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van onze vereniging. Nieuwe leden (jong en oud, ervaren en onervaren) voor het showteam zijn altijd welkom. De trainingstijden worden gecommuniceerd via de ski-app en de facebookpagina van de vereniging.

skirecord

overige activiteiten

De ski-commissie organiseert ook elk jaar een aantal overige activiteiten. Voorbeelden van de afgelopen jaren zijn:

• Kinderskimiddag
  • Seniorenskiën
  • Ski-fotoshoot

materialen

Wil je (leren) skiën, wakeboarden, monoskiën, kneeboarden etc. maar beschik je niet over eigen materiaal of outfit, dan kun je dat lenen van de vereniging. De sleutel van het skihok is verkrijgbaar in het clubgebouw en via de piloten.

(co)piloot worden

Wil je het team van (co)piloten komen versterken, meld je dan bij een van de leden van de skicommissie of stuur een e-mail naar eiciks.[antispam].@wsvrandwijck.nl

spelregels

• Elke skiër (en in geval van skiër jonger dan 16 jaar een van de ouders) tekent een eigenrisico-verklaring waarmee hij verklaart op de hoogte te zijn van de regels en aansprakelijkheid bij ongevallen.
  • Het is wettelijk verplicht om een co-piloot aan boord te hebben. Deze dient minimaal 16 jaar of ouder te zijn.
  • Let op de veiligheid van jezelf en van anderen.
  • Ruim je eigen skispullen op zodra je klaar bent met skiën.
  • Houd het skihok netjes. De skispullen zijn van ons allemaal, dus ga er dan ook mee om alsof het je eigen spullen zijn.
  • Als je wilt skiën, meld je dan bij de piloot die vaart. Hij/zij  kan dan een tijdslimiet aangeven wanneer je aan de beurt bent. Op drukke dagen zal er een lijst bovenaan de skisteiger hangen waarop je je kunt inschrijven.

kosten

Om te skiën (vrij skiën en lessen) heb je een skikaart (tikkenkaart) nodig. Deze is te koop in het clubgebouw. Hoeveel tikken per skitour nodig zijn is onder andere afhankelijk van de duur van de tour en de snelheid die de boot tijdens de tour heeft gemaakt. GEEN SKIKAART = NIET SKIËN

• Een skikaart bevat 100 tikken.
    • Jeugdkaart € 20,00;
    • Volwassenenkaart € 40,00.
    • Halve kaarten zijn verkrijgbaar voor de helft van de prijs.
  • Voor de skilessen betaal je alleen de tikken van de boot. De lessen worden gegeven door vrijwilligers en zijn gratis.
  • Onze vereniging neemt de kosten van het showteam voor haar rekening. Deelname voor leden is daardoor gratis.

verenigingsboot
Sinds 2010 zijn wij in het bezit van een skiboot: de Ski Nautique 196.

nieuweskiboot-e1425063649644

De skiboot zal uitsluitend ingezet worden voor het varen van skiërs of ingezet worden voor activiteiten van andere commissies.

Voor de geïnteresseerden geven we de technische specificaties van deze boot:
– Correct Craft Ski Nautique 196, bouw- en modeljaar 2002
– 6,45 x 2,31 x 0,61 m.(lengte x breedte x diepgang)
– PCM 5,8 liter V* 330 Pk.
– LPG-installatie
– Perfect Pass
– Flight Control Tower

communicatie en contactgegevens

De skicommissie communiceert via de ski-app en de facebookpagina van wsv Randwijck. Wil je toegevoegd worden aan de ski-app, meld je dan bij een van de piloten of stuur je mobiele nummer naar eiciks.[antispam].@wsvrandwijck.nl

mailadres: eiciks.[antispam].@wsvrandwijck.nl

Facebook pagina WSV Randwijck.

Pilotenschema: aanwezig in het clubgebouw.

We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Weer

08:34 17:07

Gemeten  00:30
Temp-1°C
WindWZW2 bft
Zicht14800m
LV92

Vrijwilligers gezocht

Help mee aan activiteiten, de communicatie, het groen, de administratie en nog veel meer!