Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit bestuurslid Riny Neven en een aantal leden/vrijwilligers. De commissie organiseert gedurende het verenigingsjaar zowel voor jong als oud diverse activiteiten zoals een sportdag, kienen, brandweer op bezoek, muziekoptredens. De activiteiten geven niet alleen veel plezier, maar bevorderen ook het verenigingsgevoel.

Om alles te kunnen organiseren kan de commissie jaarlijks gebruik maken van een budget dat hiervoor speciaal door het bestuur beschikbaar is gesteld. De commissie communiceert over haar activiteiten via deze website, maar ook via de facebookpagina WSV Randwijck en de communicatieborden op het terrein.

Natuurlijk maken vele handen licht werk. Dus als je je wilt aansluiten bij de commissie of een eigen idee wilt uitwerken is dat zeer welkom. Via bestuurslid Riny Neven (neven.[antispam].@wsvrandwijck.nl of 06-42633948) kun je je hiervoor aanmelden.

Er wordt speciaal aandacht gevraagd voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd.
In het verleden zijn vele leuke activiteiten georganiseerd door een speciale groep van leden onder de naam JAC (Jeugd Activiteiten Commissie). Momenteel zijn er te weinig leden om hier goed vorm aan te geven. Daarom een oproep om een jeugdactiviteit te kiezen die je samen met een aantal leden wilt organiseren. Dat kan een eigen idee zijn of een keuze uit de activiteiten uit het verleden (datum en inhoud is aanpasbaar):

Omschrijving Datum Coördinator
Alo vacance met kampvuur za 15 juli
Huub Willems Vistoernooi wo 19 juli Riny Neven
Pub Quiz za 22 juli
Nautic Challenge  zo 23 juli Kim Schoenmakers
Knutselen met thema wo 26 juli
Kleedjesmarkt za 29 juli
Kinderbingo wo 2 augustus
JulesCup voetbaltoernooi za 5 augustus
Knutselen met thema wo 9 augustus
Monkey Moves za 12 augustus
Bakken met bikkels zo 13 augustus
Discozwemmen za 19 augustus
Knutselen met thema wo 23 augustus
Laatste weekend vakantie za/zo 26/27 augustus

Met name voor de jeugdactiviteiten sluit ook het bestuurslid Ron Jansen aan. Dus wil je een jeugdactiviteit organiseren of heb je vragen hierover neem dan contact op met Ron via nesnaj.[antispam].@wsvrandwijck.nl of 06-12671389.

wsv1
2021-het-look