Clubgebouw

Het clubgebouw heeft meerdere faciliteiten. Zo zijn er toiletruimtes, douches, een stortruimte voor chemische toiletten, een bestuurskamer en (als grootste onderdeel) een restaurant. Toiletten en douches zijn vrij toegankelijk van de opening tot de sluiting van het seizoen. Daarbuiten zijn deze ruimten te betreden middels de toegangsdruppel. 

Het restaurantgedeelte van ons clubgebouw met het grote terras langs de Maas en uitzicht op de Sint Pietersberg kreeg van de huidige beheerders de naam:
“Uzze   Randwijcker Hoeskamer”

Onze beheerders zijn Francien en dochter Kelly.

francien-en-kelly

 

De Hoeskamer is voor de leden (en eventuele gasten) bij uitstek dè centrale ontmoetingsplek onder het genot van een drankje en/of hapje. Buiten het hoogseizoen zijn er talrijke mogelijkheden voor het organiseren van feesten, BBQ's, recepties, workshops, lunches, borrels enz..  Dit geldt zowel voor leden als voor niet-leden. Reserveringen en informatie zijn te maken c.q. te krijgen via Francien (tel. 06-83147941). In het voor- en naseizoen van 2023 wordt een proef gehouden om dagelijks niet-leden in de gelegenheid te stellen om van de Hoeskamer en het terras gebruik te maken conform iedere andere horeca gelegenheid.

20200601-182925

Naast de drankjes aan schappelijke prijzen worden er iedere week 3 dagschotels (variërend qua prijs) geserveerd. In het weekend is een menu mogelijk.

Elke dag is er een lunchmogelijkheid. Naast een assortiment aan broodjes is er een mogelijkheid om een “12-uurtje” te bestellen (koffie, kroket op brood, spiegelei op brood, soep) voor € 9,95. Ook high-tea is mogelijk en wel voor minimaal 2 personen voor € 14,95 p.p.. Hiervoor even vooraf bellen met Francien.

De meer specifieke informatie wordt wekelijks gegeven via het bord bij de Hoeskamer en bij de ingang van het terrein. Ook kan de informatie digitaal verkregen worden via https://uzzerandwijckerhoeskamer.eatbu.com

Openingstijden Uzze Randwijcker Hoeskamer

Het restaurantgedeelte is open op de volgende tijdstippen :

in het voor- en naseizoen:

maandag rustdag

dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20 uur,
zondag van 10 tot 22 uur

in het hoogseizoen  (gekoppeld aan de schoolvakantie):

elke dag open van 10 tot 22 uur

Het is begrijpelijk dat dit streeftijden zijn. Bij slecht weer is het restaurant wellicht eerder dicht, bij goed weer kan het later open zijn.