Clubgebouw/Paviljoen Aon de Maos3

Het restaurantgedeelte van ons clubgebouw met het grote terras langs de Maas heeft de naam Paviljoen Aon de Maos.

foto-1

Openingstijden Paviljoen Aon de Maos

Het restaurantgedeelte is open:

in het voor- en naseizoen       maandag t/m zaterdag van 12 tot 20 uur, dinsdag is rustdag, zondag van 10 tot 20 uur

in het hoogseizoen                   elke dag van 12 tot 22 uur

(gekoppeld aan de schoolvakantie) zondag van 10 tot 22 uur

Het is begrijpelijk dat dit streeftijden zijn. Bij slecht weer is het restaurant wellicht eerder dicht, bij goed weer kan het later open zijn.

Toiletten en douches zijn vrij toegankelijk van de opening tot de sluiting van het seizoen. Daarbuiten zijn deze ruimten te betreden middels de toegangsdruppel.

Exploitanten Paviljoen Aon de Maos

Voor de service in het restaurant is het Team Paviljoen Aon De Maos, onder leiding van Elies en Miranda, verantwoordelijk. Vanuit het bestuur is Michel Wevers de verantwoordelijke.

foto-2

Elies en Miranda zijn moeder en dochter die samen een nieuwe uitdaging aangaan aan het mooiste plekje Aon De Maos! Zij hebben jarenlang ervaring in cafetaria en frituur. Na een aantal jaren uit dit leventje te zijn geweest hebben we de stap weer gezet om iets te gaan beginnen, want het is altijd blijven kriebelen! Hopelijk zien we jullie gauw, en kunnen we jullie laten genieten van al het lekkers wat we jullie te bieden hebben!

De drankenkaart

frisdrankwarme-drankencocktailssterke-drankenbier-vant-vatflesjes-bierwijnen

De eetkaart

maaltijdsaladestapasbelegde-broodjesspecial-broodjeszachte-puntjesfingerfoodspecial-salades

Ijskaart

ijsspecial-ijs

De avond-/dinerkaart

voorgerechtenwarme-gerechtenvoor-de-kleintjes

Er komen ook avonden waarop “specials” (op intekening) gepresenteerd worden. Daarnaast zijn er regelmatig dagschotels aan een aantrekkelijke prijs. Deze worden op het bord bij het clubgebouw en bij de ingang van het terrein gepubliceerd.

Weer

08:35 16:28

Gemeten  23:10
Temp3°C
WindZ3 bft
Zicht37700m
LV84

Vrijwilligers gezocht

Help mee aan activiteiten, de communicatie, het groen, de administratie en nog veel meer!