Watersportvereniging Randwijck

Welkom op de website van Watersportvereniging Randwijck. Zoals de naam al zegt staat het beoefenen van vele vormen van watersport hoog in het vaandel. Dit variëert van skiën, zeilen, kanoën, pleziervaart tot zwemmen in ons prachtig zwembad. 

Ons terrein gelegen aan de oever van de Maas bij Maastricht-Heugem met een prachtig uitzicht op de Sint Pietersberg geeft onze leden en gasten een echt vakantiegevoel. Naast de watersport is het terrein ook ingericht voor voetbal, volleybal, jeu de boules en vele vermakelijke en sportieve activiteiten al of niet rondom onze kantine. 

Deze website is er voor de leden, maar zeker ook voor hen die lid willen worden. Leden kunnen extra informatie krijgen zoals ALV-verslagen en financiële rapportages, maar moeten dan wel eerst inloggen.

  

ACTIVITEITEN

APR
7
Algemene Ledenvergadering

Alle leden | 14:00 - 16:00 | Clublokaal WSV Randwijck

Agenda volgt z.s.m.

APR
7
Opening seizoen 2024

Alle leden | 16:00 | WSV Randwijck

OKT
6
Algemene Ledenvergadering

Alle leden | 14:00 - 16:00 | Clublokaal WSV Randwijck

NIEUWSBERICHTEN

Waterstanden app

Datum: 27 november 2022
Waterstanden app Zoals we vorig jaar hebben ervaren is het zaak om bij een dreigende hoge waterstand ons terrein tijdig te ontruimen. Hierbij wordt van de leden verwacht dat zij tijdig hun spullen...

Naar nieuwsoverzicht
 

Vacature Penningmeester

WSV Randwijck is op zoek naar een nieuwe penningmeester.

In de ALV van oktober 2022 heeft onze huidige penningmeester aangegeven dat bij zijn herverkiezing voor hem de laatste periode van drie jaar aanbreekt We hebben toen als bestuur een oproep gedaan voor een nieuwe kandidaat die deze taak gaat overnemen, het liefst zo spoedig mogelijk zodat de nieuwe penningmeester alvast kan meedraaien en het stokje gaat overnemen. Tot nu toe hebben wij helaas nog geen geschikte kandidaat gevonden, daarom nogmaals de oproep voor kandidaten.

Wat zijn de taken van de penningmeester.

Als penningmeester ben je eindverantwoordelijk voor de financiële zaken van de vereniging. Echter doe je dit niet alleen. De ledenadministratie en de boekhouding wordt door een deskundige boekhouder (ook een vrijwilliger) uitgevoerd. Het opstellen van begrotingen, het maken van de Winst & Verliesrekening en de balans wordt ondersteund door ervaringsdeskundigen (ook leden van Randwijck). Ook de aangifte van de BTW wordt door deze deskundigen opgesteld. De taken beperken zich tot het controleren en het uitvoeren van de financiële transacties op de bankrekeningen, het bijwonen van de maandelijkse bestuursvergaderingen en hieruit voortvloeiende taken en het voorbereiden van de ALV. Natuurlijk denk je mee met de overige bestuursleden over algemene zaken. Gemiddeld ben je 2 uur per week bezig met deze taken. Enige kennis van financiële zaken is een pré.

Lijk je dit leuk om te doen of heb je nog meer vragen over deze functie, neem dan contact op met Jef Raemaekers via: retseemgninnep.[antispam].@wsvrandwijck.nl of een van de andere bestuursleden: (Bestuur & Zo).