Watersportvereniging Randwijck

Welkom op de website van Watersportvereniging Randwijck. Zoals de naam al zegt staat het beoefenen van vele vormen van watersport hoog in het vaandel. Dit variëert van skiën, zeilen, kanoën, pleziervaart tot zwemmen in ons prachtig zwembad. 

Ons terrein gelegen aan de oever van de Maas bij Maastricht-Heugem met een prachtig uitzicht op de Sint Pietersberg geeft onze leden en gasten een echt vakantiegevoel. Naast de watersport is het terrein ook ingericht voor voetbal, volleybal, jeu de boules en vele vermakelijke en sportieve activiteiten al of niet rondom onze kantine. 

Deze website is er voor de leden, maar zeker ook voor hen die lid willen worden. Leden kunnen extra informatie krijgen zoals ALV-verslagen en financiële rapportages, maar moeten dan wel eerst inloggen.

 

ACTIVITEITEN

APR
2
Algemene Ledenvergadering

Alle leden | 14:00 - 16:00 | WSV Randwijck

Het bestuur nodigt u uit voor de Algemene ledenvergadering op zondag 2 april 2023 om 14.00 uur. ...

APR
2
Opening seizoen 2023

Alle leden | 16:00 | WSV Randwijck

Opening van het seizoen bij de vlagenmast.

NIEUWSBERICHTEN

Waterstanden app

Datum: 27 november 2022
Waterstanden app Zoals we vorig jaar hebben ervaren is het zaak om bij een dreigende hoge waterstand ons terrein tijdig te ontruimen. Hierbij wordt van de leden verwacht dat zij tijdig hun spullen...

Naar nieuwsoverzicht
 

logorandwijck400x99

De tweede NIEUWSBRIEF is uitgegaan. Helaas hebben nog altijd niet alle leden die ontvangen, omdat niet iedereen een mailadres heeft doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook zijn er leden die nu een ander mailadres hebben en ook dat niet hebben doorgegeven. Dat gaat anders heel makkelijk via het adres:

eitartsinimda.[antispam].@wsvrandwijck.nl