Toeristenbelasting

Geplaatst op 31-03-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur WSV Randwijck

Zoals vorig jaar op de ALV’s besproken zijn wij toeristenbelasting verschuldigd aan de gemeente Maastricht. Deze belasting wordt geheven voor de niet in de gemeente Maastricht ingeschreven leden (zowel caravan als boot).

Over het jaar 2021 zijn wij door de gemeente aangeslagen op een fictief aangenomen aantal overnachtingen. Dankzij onze registratie-app hebben wij bezwaar kunnen maken tegen deze aanslag en is het verschuldigde bedrag gereduceerd tot minder dan 50% van de oorspronkelijke aanslag!

De exacte cijfers zullen wij op de ALV met u delen.

Nu het seizoen weer voor de deur staat willen we u dan ook eraan herinneren dat, als u niet ingeschreven bent in de gemeente Maastricht, u uw overnachtingen op Randwijck (caravan en boot) vooraf moet registreren in de hiervoor ontwikkelde app: http://wsv.tijdslot.app/login

In deze online-app (deze kun je dus niet installeren, maar je moet je via internet aanmelden) kunt u niet alleen uw gasten registreren maar ook uw overnachtingen. Inloggen doet met uw lidmaatschapsnummer en uw wachtwoord. Logt u voor de eerste keer in klik dan op “wachtwoord vergeten”. U ontvangt dan (als uw mailadres bij de administratie bekend is) een email met een tijdelijk wachtwoord.

Zorg er dus voor dat u uw overnachtingen registreert anders kost het ons een hoop extra geld!