Gezocht: Enthousiaste horeca-exploitant voor het clubgebouw van de WSV Randwijck te Maastricht.

Geplaatst op 25-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur WSV Randwijck

Het gezellige clubhuis van de WSV Randwijck (ca. 600 leden) heeft een unieke ligging op een prachtige locatie met uitzicht over de Maas en op de St. Pietersberg. In eerste instantie biedt het clubhuis de leden van de vereniging de mogelijkheid om een drankje en een hapje te nuttigen. Buiten het clubseizoen zijn er talrijke mogelijkheden voor het organiseren van feesten, BBQ’s, recepties, workshops, lunches, borrels enz.

Het clubhuis is voorzien van een volledig ingerichte bar, interieur en professionele keuken. Daarnaast beschikken wij over een terras met vrij uitzicht over de Maas.

Als exploitant werk je als zelfstandig ondernemer, je bent niet in dienst van de vereniging. De opbrengsten van de exploitatie zijn dan ook volledig voor de exploitant.

De exploitant verricht o.a. de volgende werkzaamheden:

-verstrekt dranken, maaltijden, snacks of versnaperingen in het clubgebouw of op het daarbij behorende terras voor de leden en de bezoekers van de WSV Randwijck;

-verzorgt het dagelijks onderhoud van de accommodatie en de daarbij behorende toiletten;

-neemt zitting in de activiteitencommissie van de WSV Randwijck.

Het profiel:

Je hebt de vereiste horecapapieren in bezit, zoals de Verklaring Sociale Hygiëne, aangevuld met een diploma EHBO en BHV, of jebent bereid deze te behalen. Daarnaast heb je affiniteit met het verenigingsleven en waar mogelijk stimuleer je de activiteiten. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling.

Heb je belangstelling of heb je meer informatie nodig. Neem dan contact op met Michel Wevers (bestuurslid), bereikbaar op 06-11655068 of stuur een mail naar: srevew.[antispam].@wsvrandwijck.nl.

20200601-182925

20190112-123904

20190112-123833

20190112-124017