Trabant Grindgat Race

zondag 25 september 2022

start om 12:00 uur
WSV Randwijck

The Volvo Ocean Race is een zeilwedstrijd om de wereld die elke drie jaar wordt gehouden. De race is opgebouwd uit etappes en duurt 8 tot 9 maanden. De eerste editie ging in 1973 van start. The Ocean Race behoort met de Olympische Spelen en de America’s Cup tot de grootste zeilevenementen ter wereld. De volgende start in oktober 2022 en de finish is in 2023 in Scheveningen.

Eerst hebben we echter nog de volgende “Trabant Grindgat Race”. Deze race welke door WSV Randwijck georganiseerd wordt, heeft maar een etappe en duurt een middag. De eerste race ging in 2018. Dit jaar is de vijfde editie.
Zondag 25 september wordt de wedstrijd gevaren. Er wordt gevaren volgens het zogenaamde SW systeem, zodat iedereen gelijke kansen heeft. Er zal weer in de Pietersplas gestart worden, om zo via de Maas en het grindgat weer terug te komen naar de haven van WSV Randwijck.

Inschrijven                   zondag 25 september vanaf 12 uur tot 13 uur
Inschrijfgeld                gratis