Waterskicommissie

De skicommissie regelt voor WSV Randwijck alle zaken rond het waterskiën en wakeborden.

Zowel de beginnende als de ervaren waterskiër is bij ons aan het juiste adres.

vrij skiën

skilessen

Als lid van WSV Randwijck kun je deelnemen aan skilessen. Deze worden op zondagochtend gegeven door een gediplomeerd instructeur. Informatie over de start en inschrijving van de lessen wordt gecommuniceerd via de ski-app en de facebookpagina van de vereniging.

showteam

Randwijck kent een eigen showteam. Momenteel wordt er getraind voor de show ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van onze vereniging. Nieuwe leden (jong en oud, ervaren en onervaren) voor het showteam zijn altijd welkom. De trainingstijden worden gecommuniceerd via de ski-app en de facebookpagina van de vereniging.

overige activiteiten

De ski-commissie organiseert ook elk jaar een aantal overige activiteiten. Voorbeelden van de afgelopen jaren zijn:

materialen

Wil je (leren) skiën, wakeboarden, monoskiën, kneeboarden etc. maar beschik je niet over eigen materiaal of outfit, dan kun je dat lenen van de vereniging. De sleutel van het skihok is verkrijgbaar in het clubgebouw en via de piloten.

(co)piloot worden

Wil je het team van (co)piloten komen versterken, meld je dan bij een van de leden van de skicommissie of stuur een e-mail naar skicie@wsvrandwijck.nl

spelregels

kosten

Om te skiën (vrij skiën en lessen) heb je een skikaart (tikkenkaart) nodig. Deze is te koop in het clubgebouw. Hoeveel tikken per skitour nodig zijn is onder andere afhankelijk van de duur van de tour en de snelheid die de boot tijdens de tour heeft gemaakt. GEEN SKIKAART = NIET SKIËN

verenigingsboot
Sinds 2010 zijn wij in het bezit van een skiboot: de Ski Nautique 196.

De skiboot zal uitsluitend ingezet worden voor het varen van skiërs of ingezet worden voor activiteiten van andere commissies.

Voor de geïnteresseerden geven we de technische specificaties van deze boot:
– Correct Craft Ski Nautique 196, bouw- en modeljaar 2002
– 6,45 x 2,31 x 0,61 m.(lengte x breedte x diepgang)
– PCM 5,8 liter V* 330 Pk.
– LPG-installatie
– Perfect Pass
– Flight Control Tower

communicatie en contactgegevens

De skicommissie communiceert via de ski-app en de facebookpagina van wsv Randwijck. Wil je toegevoegd worden aan de ski-app, meld je dan bij een van de piloten of stuur je mobiele nummer naar skicie@wsvrandwijck.nl

mailadres: skicie@wsvrandwijck.nl

Facebook pagina WSV Randwijck.

Pilotenschema: aanwezig in het clubgebouw.