Verwijderen vergeten fietsen

In ‘T Randwieckbeukske van november 2020 hebben wij onderstaand artikel geplaatst:

Beste leden van Randwijck.Met een aantal vrijwilligers zijn we op Randwijck aan het opruimen om alles weer voor te bereiden voor de wintermaanden. Daarbij komt ook de fietsenstalling aan de beurt die in de wintermaanden gebruikt wordt om verenigings-spullen op te bergen. Tot onze grote verbazing blijven steeds meer fietsen staan na het seizoen. En ook fietsen die al heel lang niet meer gebruikt zijn. ‘t Randwieckbeukske November 2020 3 Wij willen daarom ook aan de eigenaren vragen alle fietsen voor 1 december 2020 weg te halen. Blijven fietsen toch nog staan dan zijn wij genoodzaakt deze buiten de fietsenstalling te plaatsen.

Inmiddels zijn er een aantal fietsen weggehaald, de resterende fietsen zijn inmiddels uit de fietsenstalling verwijderd en op de parkeerplaats gezet. Staat uw fiets hierbij dan heeft u tot 8 februari 2021 de tijd om deze te verwijderen. Daarna zullen de fietsen worden afgevoerd.

Categorieën: Algemeen, Bestuur