Lage Weerd 10 | Maastricht  +31 (0)43 - 361 44 37

Vanaf 1 juli zijn gasten weer toegestaan, wel vooraf aanmelden via de app.

Vanaf 1 juli mogen er weer gasten mee naar Randwijck worden genomen. Maar omdat wij door de corona-maatregelen maar een beperkte beschikbaarheid hebben van o.a. de sanitaire voorzieningen en zwembad, hebben wij het maximale aantal gasten dat gelijktijdig op de vereniging aanwezig mag zijn vastgesteld op 50 personen.

Om nu teleurstellingen aan de poort te voorkomen gaan wij werken met een voorinschrijving via een app. Hier op logt u in, en kunt u aangeven: wanneer u iemand meeneemt en wie.

Hoe gaat e.e.a. in zijn werk:

Alle gasten, dus ook na 18.00 uur, moeten aangemeld worden via de app!

Je kunt inloggen door het gebruik van je lidnummer (denk aan de hoofdletter). Als je dat niet weet, dit vind je terug op de factuur. De eerste keer moet je een nieuw wachtwoord aanvragen. Het wachtwoord wordt je vervolgens toegestuurd via het bij ons bekende e-mailadres. LET OP: Hebben wij geen juist emailadres in onze administratie, dan kun je dus ook niet reserveren via de app!

Vervolgens kun je met je lidnummer En wachtwoord inloggen en je gasten aanmelden.

Er zijn 2 periodes te reserveren nl: van 09.00 tot 18.00 uur en vanaf 18.00 uur.

Blijven je gasten de hele dag en ook s’avonds dan moet je beide periodes selecteren.

Je kunt natuurlijk ook met gasten komen zonder te reserveren. Je moet je dan melden bij de controleur voor een dagkaart. Kom je zonder reservering via de app, dan loop je het risico dat je gasten niet mee naar binnen mogen als het maximale aantal van 50 gasten al is bereikt.

Categorieën: Algemeen, Bestuur, Nieuws

Je kunt niet reageren.