Van het Jubileum komité

75 JAOR:Jubileum weekend 4 en 5 juli 2020

SAME GENETE AON DE MAOS

2019

In de aanloop van ons jubileumjaar organiseren we deze zomer in de schoolvakantie ook enige verenigingsactiviteiten.

We beginnen vrijdag 5 juli en elke volgende vrijdag t/m 16 augustus

om 17.30uur tot 18.30uur met een gezellig samenzijn in de kantine waar wij zorgen voor een klein hapje,kennis maken met onze nieuwe leden en misschien ook wel oud leden.

We zorgen voor gezellige muziek en wij laten u beelden ,films-foto`s-dia`s,zien van randwijck in die 73 voorgaande jaren.

Hier starten we het weekend mee .

WELKOM ALLEMAAL !

Zondag 28 juli

Walking amuse,wandelende hepkes.

Op deze zondagmiddag gaan we in kleine groepjes het terrein verkennen,want dan hebben we op gezellige  locaties een hapje en een drankje voor u klaar staan.

Zaterdag 10 augustus

Deze avond laten wij u kennis maken met onze culturele verenigingsleden.

Zie hiervoor onze oproep verderop in het maandblad.

Het jubileum komité is dit aan het voorbereiden en zal u in de volgende nieuwsmededelingen via randwyckbeukske en website meer informatie geven.

Het jubileum komité.

Marie-louise       Rinie      Maxime Noël      Shirley                  Joep.

Voor vragen,ideeën of tips: jubileum75jaar@gmail.com

Categorieën: Activiteiten, Algemeen, Nieuws