Van het Jubileum komité

75 JAOR:Jubileum weekend 4 en 5 juli 2020

SAME GENETE AON DE MAOS

2019

In de aanloop van ons jubileumjaar organiseren we deze zomer in de schoolvakantie ook enige verenigingsactiviteiten.

We beginnen vrijdag 5 juli en elke volgende vrijdag t/m 16 augustus om 17.30 uur tot 18.30 uur met een gezellig samenzijn in de Hoeskamer van Randwieck. Jong en oud zijn welkom om kennis te maken met onze nieuwe leden en misschien ook wel oud-leden. We zorgen voor een lekker hapje, gezellige muziek en wij laten u beelden (films,foto`s,dia`s) zien van Randwijck van de afgelopen 73 jaren.

Hier starten we het weekend mee .

WELKOM ALLEMAAL !

Zondag 21 juli

Same preuve op de weij.

Op deze zondagmiddag gaan we in kleine groepjes, jong en oud, het terrein verkennen. Op diverse leuke gezellige plekjes “op de weij” zullen we genieten van het uitzicht en ons laten verrassen door een heerlijk aangeboden hapje en drankje. Meer informatie volgt t.z.t..

Zaterdag 3 augustus

Deze avond laten wij u kennis maken met onze culturele verenigingsleden.

Zie hiervoor onze oproep verder in ‘t Randwieckbeukske.

Het jubileum komité is dit aan het voorbereiden en zal u in de volgende nieuwsmededelingen via ‘t Randwyckbeukske en website meer informatie geven.

Het jubileum komité.

Rinie   Maxime Noël   Shirley   Daniëlle Joep.

Voor vragen,ideeën of tips: Jubileum75jaar@gmail.com

Categorieën: Activiteiten, Algemeen, Nieuws