Update maatregelen Covid-19

Zoals we allemaal weten zijn we helaas nog niet van het coronavirus af en zijn er nog steeds maatregelen van kracht. Gelukkig kunnen we wel langzaam gaan versoepelen!

Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer:

* Gasten ontvangen op ons terrein (max. 2 personen of een samenwonend gezin).

U dient uw gasten vooraf aan te melden via de app! (wsv.tijdslot.app). Hierbij dient u de volledige naam op te geven en het dagdeel van verblijf. Er geldt weer een maximum van 50 gasten per dagdeel.

U dient uw gasten bij de poort te ontvangen en uw dagkaarten af te halen bij de controleur, of als deze afwezig is in het clubgebouw.

* Met maximaal 4 personen samen zitten ook op het terras van ons clubhuis (uitzondering samenwonende gezinnen) en hierbij moet er minimaal 1,5 meter afstand worden gehouden.

*Gebruik maken van ons zwembad (alleen met toezicht!)

Hier geldt weer maximaal 25 personen gelijktijdig binnen de omheining. En bij drukte tijdsblokken van 30 minuten.

*De toiletten en douches zijn beschikbaar.

Hier geldt max. 2 personen gelijktijdig binnen. Gebruik dus een bandje.

Ontsmet zowel voor- als achteraf uw handen.

In de gemeenschappelijke ruimtes (zoals de toiletten, douches, clubgebouw) is het verplicht een mondkapje te dragen!

Blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Ook al bent u gevaccineerd, houdt u aan de maatregelen!

Wij rekenen op ieders begrip en medewerking, dan kunnen we met z’n allen veilig verblijven op onze mooie vereniging.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met één van de bestuursleden. Onze contactgegevens vindt u op de site: www.wsvrandwijck.nl

Categorieën: Algemeen, Bestuur, Nieuws