Uitstel Jubileumweekend 75 jaar WSV Randwijck

Na onze eerdere mededelingen dat alle verenigingsactiviteiten tot 1 juni zijn geannuleerd, zal het waarschijnlijk niet geheel een verrassing zijn dat het bestuur in samenspraak met het jubileumcomité heeft besloten om de viering van ons 75-jarig jubileum niet door te laten gaan op 4 en 5 juli 2020.

De hoogste prioriteit van ons allen is ervoor te zorgen dat het coronavirus wordt teruggedrongen!

Door de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden wij sterk beperkt in de benodigde voorbereidingen voor het jubileumfeest. Daarbij kunnen wij ons niet voorstellen, dat als de maatregelen tegen corona per 1 juni (deels) worden opgeheven, wij een maand later met zijn allen volop kunnen genieten van het jubileumfeest.

We hebben daarom besloten om het feestweekend te verplaatsen naar 2021, om precies te zijn naar: zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021.

Het is een pijnlijke beslissing omdat de leden van het jubileumcomité al veel voorbereidend werk hebben verricht. Maar we worden ingehaald door een harde werkelijkheid.

Wij rekenen op uw begrip voor deze beslissing. Maar uitstel is geen afstel we gaan er volgend jaar alsnog een schitterend feest van maken.

Bestuur WSV Randwijck

Jubileumcomité