Nieuw toegangssysteem in werking

Geplaatst op 01-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur WSV Randwijck

Zoals vorig jaar aangekondigd hebben we vandaag het nieuwe toegangscontrolesysteem geactiveerd.

De afgelopen weken is er door onze vrijwilligers hard gewerkt en zijn er nieuwe kabels getrokken van de poort tot in het clubhuis, en de nieuwe lezers en besturingen door de leverancier geïnstalleerd.

Vanmorgen is ons administratiesysteem gekoppeld met het nieuwe toegangssysteem en in werking gesteld.

Dit nieuwe systeem maakt het verdere onderhoud een stuk eenvoudiger, maar heeft wel één nadeel: Alle oude sleutels (tags) moeten worden omgeruild.

We zullen u binnenkort berichten hoe we dat gaan organiseren. U dient hiervoor wel naar de vereniging te komen om de oude sleutels in te leveren en de nieuwe in ontvangst te nemen.

Zodra er meer bekend is over de data en tijdstippen zullen we u hierover informeren. Tot die tijd kunt u met de oude sleutel de poort en de toegangsdeur naar de toiletten bedienen (oude lezer gebruiken).