HISWA AMSTERDAM BOAT SHOW 2020

Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt in RAI Amsterdam de 65e editie plaats van het grootste watersportevenement van Nederland, HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen; voor diegene die af en toe een sloep vaart tot en met de fervente zeiler. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor de doorgewinterde watersporter en voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen.

Via een van onze leden kunnen wij over gratis entreekaarten voor onze leden beschikken. Wil je de Hiswa bezoeken en een entreekaartje. Stuur dan voor 15 februari een berichtje naar: renee.cillekens@ziggo.nl

Categorieën: Geen categorie