De Hoeskamer vaan Randwijck

Het gezellige clubhuis, de Hoeskamer, van WSV Randwijck heeft een unieke ligging op een prachtige locatie met uitzicht over de Maas en op de St. Pietersberg. Vooral in de zomertijd is het de ontmoetingsplaats voor jong en oud, het bruisend hart van de vereniging, de plek met “food & drinks for everyone”. Buiten het zomerseizoen zijn er talrijke mogelijkheden voor het organiseren van feesten, recepties, workshops, lunches, borrels enz.. Gasten betalen dan geen entree en kunnen dus gratis genieten van ons prachtige door groen en water omgeven terrein.

De Hoeskamer is voorzien van een volledig ingerichte bar, restaurantinterieur en professionele keuken. Daarnaast beschikken wij over een terras met vrij uitzicht over de Maas.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste, ervaren horecaondernemer voor de exploitatie van ons gezellig clubhuis. Heeft u interesse of weet u iemand die geïnteresseerd is, neem dan contact op met Michel Wevers: 0652034702 of wevers@wsvrandwijck.nl