75-jarig Jubileum

In de aanloop naar ons jubileumjaar hebben we deze zomer rondom het thema “same genete aon de Maos” diverse activiteiten georganiseerd.

Wij hebben genoten van de opkomst bij alle activiteiten en de vele positieve reacties van de leden! Door deze activiteiten heeft het jubileumcomité ruim € 1000,- opgehaald voor het jubileumfeest, waarvoor grote dank aan iedereen die heeft bijgedragen.

Uiteraard doen we onze uiterste best om de spaarpot nóg meer voor ons jubileumfeest te vullen.

Over een aantal maanden zullen we starten met het promoten van de sponsorpakketten. Hierover volgt t.z.t. meer informatie
via ‘t Randwieckbeukske en
de website  www.wsvrandwijck.nl/75-jarig-jubileum/ .

Ondertussen hebben wij voor een spaarpot gezorgd d.m.v. een mooie collectebus. Deze staat op de bar in us Hoeskamer en iedere bijdrage is welkom!

Graag willen wij alle leden, jong en oud, op de hoogte houden van al het nieuws rondom het jubileum. Dus meld je aan voor de facebookpagina WSV Randwijck of raadpleeg
de website www.wsvrandwijck.nl/75-jarig-jubileum/ , zodat je op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Voor overige vragen, ideeën of tips mail ons!

Het jubileumcomité: Riny,  Maxime,  Noël,  Shirley, Daniëlle en  Joep.
Mailadres: jubileum75jaar@gmail.com .