75-jarig Jubileum

Het jubileumjaar is begonnen en nu kunnen we dan echt gaan aftellen! De organisatie is in volle gang en wij kunnen nog hulp gebruiken. Wij hebben hiervoor nog een aantal vacatures beschikbaar:

HUISFOTOGRAAF; we zijn op zoek naar 2 creatieve leden die tijdens het jubileumweekend leuke, gekke, maar ook statige foto’s kunnen maken. Uiteraard worden de tijdstippen vooraf afgestemd.

SECRETARIËLE ONDERSTEUNING; wie kan het jubileumcomité ondersteunen bij het digitaal verwerken van de sponsor- en genodigdenlijsten? Deze vacature is dus niet tijdens het jubileumweekend, maar zal ongeveer in de periode februari t/m mei nodig zijn.

Hopelijk ontvangen we weer enthousiaste reacties van jullie…..waarbij we willen benadrukken dat alle leeftijden welkom zijn!
Bij interesse graag reageren naar jubileum75jaar@gmail.com of telefonisch bij Joep: 06-44369027.

Het bijgewerkt programma zullen we blijven communiceren via ’t Randwieckbeukske en de website:

Zaterdag 4 juli 2020

Open huis voor familie, buren ,oud leden en sponsors.

14.00uur       officiële opening jubileum weekend

14.30uur       vlootshow van eigen boten; kano’s, gepavoiseerde zeil- en motorboten

16.00uur       skishow door ons eigen showteam van jong en oud

19.00uur       officiële receptie

19.45uur       huldiging jubilarissen: 75–50-40-25 jarigen

20.30uur       feestavond met coverband Universe!

Zondag 5 juli 2020 (alleen voor leden)

10.30uur       moment van aandacht/bezinning

10.45uur       gezamenlijk familie ontbijt

13.00uur       Gezellige familiemiddag met muziek, hapje en een drankje

16.30uur       sluiting feest weekend

Voor overige vragen, ideeën of tips mail ons!

Het jubileumcomité:
Riny,  Maxime,  Noël,  Shirley, Marie-Louise, Ernie en  Joep.
Mailadres: jubileum75jaar@gmail.com .