75-jarig Jubileum

75 -jarig Jubileum
SAME GENETE AON DE MAOS
4 EN 5 JULI 2020

In de aanloop naar ons jubileumjaar organiseren we deze zomer rondom het thema “same genete aon de Maos” leuke activiteiten:

5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus en 16 augustus

Same ‘t weekend in!

Vanaf vrijdag 5 juli en elke volgende vrijdag t/m 16 augustus van 17.30 uur tot 18.30 uur  in de Hoeskamer vaan Randwieck. Jong en oud zijn welkom! Een uitstekend moment om kennis te maken met onze nieuwe leden en misschien ook wel oud(e) leden. Onze nieuwe leden worden persoonlijk uitgenodigd.

Er wordt gezorgd voor een lekker hapje, gezellige muziek en we laten leuke beelden, films, foto`s of dia`s zien van Randwieck van de afgelopen jaren.

Zondag 21 juli

Same preuve op de weij

Op deze zondagmiddag gaan we vanaf 15:00 uur in groepjes, jong en oud, bij bekende en onbekende buren op bezoek. Op diverse leuke gezellige plekjes “op de weij“ zullen we genieten van het uitzicht en ons laten verrassen door een heerlijk aangeboden hapje en drankje.

Wij zijn nog op zoek naar leden die willen meehelpen met het verzorgen van deze hapjes en drankjes. Voor vragen kan je terecht bij Riny of Maxime. Aanmelden via jubileum75jaar@gmail.com.

Zaterdag 03 augustus

Kint geer us artieste?

Deze avond staat geheel in het teken van de talenten binnen onze vereniging. Heb jij (verborgen) talenten en durf je deze met ons te delen?  Alles mag…!

Voor vragen kan je terecht bij Joep of Daniëlle of via jubileum75jaar@gmail.com .

Voor vragen, ideeën of tips mail ons!

Het jubileumcomité: Riny,  Maxime,  Noël,  Shirley, Daniëlle en  Joep.