75-jarig Jubileum

Ondanks dat het zomerseizoen alweer voorbij is, gaan wij actief door met de organisatie van ons jubileum weekend!

Zo is het paviljoen al besteld, de sponsor- en genodigdenlijsten worden gemaakt, de muziek wordt geregeld, zelfs de Gouverneur is al uitgenodigd,

Kortom het draaiboek begint al aardig vorm te krijgen. Het is veel werk, want we willen er een onvergetelijk weekend van maken.

Daarom doen we graag beroep op jullie en zullen vanaf nu “vacatures” plaatsen.

Hierbij de 1e vacature:

Voor het jubileum ontbijt op zondag 5 juli zijn wij op zoek naar 2 CHEFKOKS
( SOUS-CHEF gaan we ook akkoord).
Vereisten: spek & eieren bakken en/of  bloedworst met appel en uien garen.

Bij interesse graag reageren met korte CV naar: jubileum75jaar@gmail.com of telefonisch bij Joep; 06-44369027.

Het geüpdatete programma zullen we blijven communiceren via ’t Randwieckbeukske en de website:

Zaterdag 4 juli 2020

Open huis voor familie, buren ,oud leden en sponsors.

14.00uur               officiële opening jubileum weekend

14.30uur               vlootshow van eigen boten; kano’s, gepavoiseerde zeil- en motorboten

16.00uur               skishow door ons eigen showteam van jong en oud

19.00uur               officiële receptie

19.45uur               huldiging jubilarissen: 75–50-40-25 jarigen

20.30uur               feestavond met coverband Universe!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Zondag 5 juli 2020

Alleen voor leden.

10.30uur               moment van aandacht/bezinning

10.45uur               gezamenlijk familie ontbijt

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

13.00uur               gezellige familiemiddag met muziek, hapjes en een drankje

16.00uur               sluiting feest weekend

Graag willen wij alle leden, jong en oud, op de hoogte houden van al het nieuws rondom het jubileum. Dus meld je aan voor de facebookpagina WSV Randwijck of raadpleeg de website www.wsvrandwijck.nl/75-jarig-jubileum/ , zodat je op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Voor overige vragen, ideeën of tips mail ons!

Het jubileumcomité:
Riny,  Maxime,  Noël,  Shirley, Marie-Louise en  Joep.
Mailadres: jubileum75jaar@gmail.com .