Groencommissie

De Groencommissie houdt zich bezig met het onderhoud van het terrein. Met name het maaien van het terrein en het onderhoud van de groenvoorziening. Hiervoor zijn dan ook de meest noodzakelijke hulpmiddelen aangeschaft.

groencommissieAls u uw meubilair opruimt als er gemaaid wordt, kan men natuurlijk een stuk korter bij komen met maaien.

Ook andere werkzaamheden op het terrein zijn een onderdeel geworden van de Groencommissie: egaliseren, slopen, schilderwerk, noem maar op. De afgelopen maanden hebben zij niet stilgezeten.

In de loop van nu alweer 5 jaren Groencommissie heeft hun “werkpakket” grote uitbreiding gekregen en zijn zij als het ware samengesmolten met de terreincommissie, een vrijwilligersclubje dat met veel plezier bijna dagelijks aanwezig is.

Voor de wintermaanden hebben zij dan nu ook hun “eigen” Cantina Verde, waar zij bij slecht weer kunnen schuilen, en van een kopje koffie kunnen genieten als het clublokaal gesloten is.

Comments are closed.